Skadedyrkontroll i Molde

Din samarbeidspartner innen skadedyrkontroll

Anticimex representerer det beste av to verdener: Vi har tilgang til den nyeste teknologien ved hjelp av å være et internasjonalt konsern og vi har lokalkjente team som kjenner lokalmiljøet hvor de arbeider.

Vi ønsker å tilby miljøvennlig skadedyrbekjempelse til alle verdenshjørner, også i Molde. En skadedyrkontroll og fjerning av skadedyr skal ikke være skadelig for hverken familiens helse eller miljøets bærekraftige utvikling.

Ny teknologi

Et av de viktigste måtene å verne om miljøet på er ved å bruke ny og miljøvennlig teknologi. Våre giftfrie feller og overvåkningssystemer er både mer miljøvennlige og mer effektive enn mer konvensjonelle løsninger. Tidligere var det nemlig vanlig å bruke miljøskadelige giftstoffer i skadedyrbekjempelse, det ønsker vi å endre på.

Smart-systemet vårt er utgjort av høyteknologiske enheter som vil overvåke og fange skadedyr helt uten gift. Systemet lar oss også analysere aktiviteten i virksomheten, huset eller leiligheten din slik at vi kan utforme slagkraftige strategier for å få orden på skadedyrproblemet ditt. Du vil også kunne hente ut dataene i online rapporter om du må vise dette frem til tredjeparter.

Anticimex i Molde

Om du lurer på hvilket skadedyr du sliter med, så kan du bruke skadedyridentifikatoren vår. Denne vil gi deg et omtrentlig svar på hvilket skadedyr du mest sannsynlig har fått i huset eller bedriften din. Noen av de mest typiske skadedyrene vi ser i Molde er skjeggkre, rotter, veggedyr og veps.

Vi bruker lokalkjente og profesjonelle fagfolk som står klare til å inspisere bygningen din om du skulle ønske det. Under inspeksjonen vil vårt lokale team se etter mulige spor etter skadedyr og potensielle skader på bygningsstrukturen. Etter inspeksjonen vil vi legge frem løsninger som kan være aktuelle for å ordne saken, samt komme med forslag til konkrete utbedringer. Prisen på en slik skadedyrkontroll vil variere.

Vi hjelper bedrifter

Bedrifter, spesielt restauranter, sliter ofte med flyvende insekter . Disse kan være en skikkelig plage om de samler seg rundt mat og avfall. Dette kan i verste fall påvirke bedriftens rykte i lokalmiljøet.

Vi kan tilby miljøvennlige lysfeller som fanger insekter skånsomt og effektivt. Det rådende prinsippet ved denne løsningen er at insekter tiltrekkes av UV-lys. Dette er en kostnadseffektiv løsning som bør passe de fleste bedrifter.

Vi er uansett klare over at både privatboliger og bedrifter har unike bekymringer og problemer. Derfor skreddersyr vi gjerne en løsning som passer for akkurat deg og bedriften din.

Velg land