Bitt

Hvordan kan jeg vite om bittene er fra veggedyr?

DU KAN IKKE

Generelt er utseendet på veggedyrbitt (hvis merker dukker opp) vanligvis preget av en rød prikk, størrelsen er avhengig av den allergiske reaksjonen som utløses hos hver person. Merkene de etterlater seg, ligner på andre insekter som spiser blod, for eksempel mygg eller lopper.

Imidlertid produserer mygg mer sporadiske bitt, mens lopper vanligvis biter på bena og anklene, og reaksjonen gir vanligvis mindre merker. Bortsett fra å ha et rødlig utseende og svak hevelse, kan de også være kløende og irritert.

Veggedyrbitt kan oppstå i sikksakkmønster eller i en rett linje

Veggedyrbitt kan også oppstå vilkårlig

Dette er fordi det samme veggedyret kan bite flere ganger helt til den finner kapillæren der den kan trekke blod fra.

I tilfelle du mistenker at veggedyr er gjerningspersonene til dine mystiske bitt, anbefales det å se etter flere symptomer av veggedyr.

Veggedyr overfører ikke sykdommer

Til dags dato har ingen sykdommer blitt overført fra disse insektene. Imidlertid produserer bittet fra veggedyr en kløende følelse, og genererer rødhet og betennelse i huden, i større eller mindre grad avhengig av følsomheten til hver person.

Behandling for bitt av veggedyr

Anticimex har utarbeidet ulike metoder for å bli kvitt veggedyr, vi vil tilpasse vår løsning ut i fra ditt behov, slik at du får en effektiv bekjempelse som varer.

Velg land