Skadedyrkontroll i Vestland

Anticimex Vestlandet

Vi har lokale skadedyrbekjempere med lang erfaring innen å fjerne skadedyr på en miljøvennlig og profesjonell måte. De kjenner godt til vestlandet, og kan derfor ta høyde for lokale variasjoner når de skal bli kvitt skadedyr hos deg.

Innovasjon og miljø

Skadedyrbekjempelse har blitt mer teknologisk og avansert med tiden, og Anticimex har byttet ut tradisjonelle giftstoffer som skader miljøet og fokuserer heller på innovative løsninger, langsiktige strategier og overvåking av skadedyr. Dette er miljøvennlig og langt mer effektivt for deg som kunde.

Våre løsninger gjør det mulig å overvåke skadedyraktiviteten på bedriften eller i hjemmet ditt fra vår sentral, og rykke ut øyeblikkelig om det skulle oppstått et problem hos deg.

Når du inngår en skadedyravtale med oss, vil du få en løsning som gir det beste fra to verdener – automatisering og ekspertise. Dette innebærer konstant overvåkning og umiddelbar reaksjon som forhindrer kostbare angrep. Vi holder øye på ting du ikke vil se, ved hjelp av Anticimex Smart, 24/7 digitale skadedyrkontroll.

Hvilket skadedyr er dette?

Har du fått besøk av et insekt, men lurer på hvilken art det er? Da kan du test vår skadedyridentifiserer gratis i dag.

Grundige inspeksjoner

Vår skadedyrbekjempelse på vestlandet starter med en profesjonell inspeksjon hos deg. Vi har kunnskapsrike og lokalkjente medarbeidere som undersøker bygget ditt for gjemmesteder, tegn på inntrengning og spor fra skadedyr. Inspeksjonen vil avdekke eventuelle feil og skader som bør sikres, dette er noe Anticimex kan komme med tilbud på og bistå med om ønskelig. Inspeksjonen vil også danne grunnlag for den mest effektive løsningen hos deg, og hvilket overvåkningsutstyr og feller som vil være mest hensiktsmessig å ta i bruk. Etter hvert besøk vil du motta en online rapport som beskriver forholdene hos deg som kunde.

Pris på skadedyrkontroll på vestlandet varierer fra ønsket løsning og omfang, så ta kontakt for å motta uforpliktende tilbud i dag.

Kan jeg fjerne skadedyr selv?

Det finnes mange forebyggende tiltak som man kan gjøre selv for å redusere sjansen for at skadedyr oppstår hos deg i utgangspunktet, og vi har beskrevet disse i korte trekk inne på våre skadedyridentifiserer funksjon. Alle våre ansatte er sertifiserte og utdannede skadedyrteknikere, dette gjør dem i stand til å kunne analysere de mest effektive, langsiktige og miljøvennlige løsningene når man skal bli kvitt skadedyr. Dette er et komplisert arbeid, og kan være potensielt farlig om man bruker feil bekjempelsesmetoder, spesielt for barn og dyr. Derfor, enten du har skjeggkrerotter eller veggedyr, bør dette gjennomføres av fagfolk som er sertifiserte skadedyrteknikere.

Velg land