Landbruksfelle

Anticimex sikrer ditt gårdsmiljø

Vi beskytter dine verdier ved hjelp av de aller siste teknikker og metoder som er både effektive og skånsomme. Vi utarbeider unike løsninger skreddersydd etter dine behov.

Fellen fungerer slik


Effektiv bekjempelse uten gift
Fellen er mekanisk, effektiv og et sikkert valg til human skadedyrsbekjempelse i landbruk. Den fungerer automatisk, og er utstyrt med automatisk lokkemat med en holdbarhet på 6 måneder, derfor kreves det minimale driftsressurser. Fellen er innbygd i en stålkasse, som gjør den robust i all slags vær.


6 gode gode grunner til GoodNature GN A-24 Landbruksfelle:

  • Effektiv og giftfri bekjempelse av gnagere
  • Mekanisk felle drevet av CO2
  • 24 skudd og tilbakestilles automatisk
  • Digital teller
  • Lave driftskostnader
  • Enkel å installere og vedlikeholde

Ønsker du digitale feller, sensorer og kameraer som kontrollerer aktiviteten av rotter og mus 24 timer i døgnet? Sjekk ut Anticimex Smart her...

Her finner du andre tjenester som Anticimex leverer til landbruk.

Anticimex sikrer ditt gårdsmiljø

Anticimex har mange års erfaring med å hjelpe bønder i kampen mot skadedyr, og vi er sikre på at vi har opparbeidet oss den kunnskapen som trengs for å beskytte din gård. Vi beskytter dine verdier ved hjelp av de aller siste teknikker og metoder som er både effektive og skånsomme. Vi utarbeider unike løsninger skreddersydd etter dine behov.

Med kunder innen hele landbrukssektoren fordelt utover hele landet, kan du være sikker på at Anticimex har løsningen for deg!


Velg land