Vi ønsker SkadedyrKontrollen velkommen til Anticimex

Anticimex kunngjør i dag at vi fortsetter å ekspandere i Norge, med oppkjøpet av SkadedyrKontrollen. SkadedyrKontrollen har siden etableringen i 1995 posisjonert seg som et ledende firma på Sunnmøre innen kontroll og bekjempelse av skadedyr. De består av 4 kunnskapsrike medarbeidere som står klare til løse et hvert skadedyrsproblem.

Vi tok en prat med Åge Juliebø, som har vært daglig leder for SkadedyrKontrollen Nordvest AS, for å høre hvorfor de ønsket å bli en del av Anticimex familien, og hvordan de ser for seg tiden fremover.

Vi i SkadedyrKontrollen har en stund lett etter en samarbeidspartner som kan hjelpe oss med å øke veksten og som tenker innovativt når det kommer til teknologi og miljø. Så at vi nå slår oss sammen med Anticimex som er Norges største selskap innen skadedyrkontroll er stort for oss, og det kommer til å gi oss mange fordeler.

Vi deler Anticimex sitt ønske om å ta vare på naturen og omgivelsene. De siste åtte årene har Anticimex jobbet iherdig med alternative løsninger og er det eneste skadedyrselskapet i Norge som er miljøsertifisert etter standarden ISO 14001, noe som er med på å understreke miljøfokuset deres. En viktig del av deres miljøsatsing er Anticimex Smart, en giftfri skadedyrkontroll som består av digitale feller og detektorer som overvåker og beskytter virksomheter 24/7. Dette er et produkt som vi gleder oss veldig til å lære mer om.

Vi ser også frem til å lære mer om de andre tjenesteområdene som Anticimex tilbyr, mattrygghet, brannvern og bygningsmiljø.

Vi i SkadedyrKontrollen Nordvest AS ser frem til et godt samarbeid med Anticimex i fremtiden, og gleder oss til å dra nytte av deres erfaringer, arbeidsmetoder og resurser samtidig som vi tilfører lokal kompetanse som vi er sikre på vil gagne alle våre kunder.

Nok en gang ønsker Anticimex SkadedyrKontrollen velkommen til familien, og vi gleder oss til et godt samarbeid i tiden fremover.

Velg land