Vi ønsker ABC Skadedyrteknikk velkommen til Anticimex

Anticimex kunngjør i dag at vi fortsetter å ekspandere i Norge, med oppkjøpet av ABC Skadedyrteknikk. ABC Skadedyrteknikk ble etablert i 1995 og har lang fartstid i bransjen og kan tilby solide løsninger basert på høy kunnskap og anerkjente metoder for både private og bedrifter.

ABC Skadedyrteknikk er en kompetent og veletablert aktør innen skadedyrkontroll som vi har studert under en lang tid. De har alltid kunden i fokus, og de strekker seg langt for å imøtekomme deres ønsker og behov. Jørn-Inge har gjort et kjempefint arbeid med å bygge opp et selskap som har den kunnskapen og erfaringen som trengs for å kunne levere tjenester av høy kvalitet. Det sammen med deres gode lokale kjennskap kommer til å bli et kjempefint tilskudd til Anticimex, sier Rasmus Bokvist adm.dir på Anticimex.

Vi tok en prat med Jørn-Inge Thomassen som har drevet ABC Skadedyrteknikk, for å høre hvorfor de ønsket å bli en del av Anticimex familien, og hvordan de ser for seg tiden fremover.

Vi har vært på utkikk etter en seriøs samarbeidspartner innen skadedyrbekjempelse, som tenker innovativt og setter kunder, naturen og omgivelsene i fokus. Det at vi nå slår oss sammen med Norges største selskap innen skadedyrkontroll kommer til å gi oss mange fordeler i tiden fremover for våre kunder og ansette, samtidig som vi kan gi Anticimex lokal kompetanse.

Anticimex har i mange år jobbet med alternative miljøvennlige løsninger når det kommer til bekjempelse av skadedyr, og dette er noe vi har merket at flere av våre kunder har etterspurt, derfor var Anticimex et naturlig valg for oss. De er det eneste skadedyrselskapet i Norge som er miljøsertifisert etter standarden ISO 14001, samt at de har produkter som gjør det mulig å levere 100% giftfri skadedyrkontroll, noe som understreker deres miljø- og kvalitetsfokus.

Vi i ABC Skadedyrteknikk ser frem til et godt samarbeid med Anticimex i fremtiden, og gleder oss til å dra nytte av deres erfaringer, arbeidsmetoder og resurser samtidig som vi tilfører lokal kompetanse som vi er sikre på vil gagne alle våre kunder.

Vi i Anticimex gleder oss til et godt samarbeid i tiden fremover, og ønsker ABC Skadedyrteknikk og deres kunder velkommen til familien.

Velg land