Lysfeller for fremtiden

Miljø og bærekraft er viktig for Anticimex, vi har derfor tatt inn nye LED-lysfeller!

Våre miljøvennlige og bærekraftige lysfeller bruker innovativ LED-teknologi som tiltrekker, fanger og fjerner insekter på en effektivt og
hygienisk måte.

Forelder med LED lysfelle

Vi har lysfeller til alle formål, og våre ansatte hjelper deg med å vurdere hva som passer best for din virksomhet! Feller kan monteres på vegg, henge i tak eller være frittstående, og vi har feller med ulike funksjoner og design for diskret og effektive løsninger.

Lysfelle mot flygende insekter

Prinsippet med lysfeller bygger på det faktum at de fleste insekter tiltrekkes av UV-lys. Å bruke lysfeller er både kostnadseffektivt og miljøvennlig og passer i de aller fleste miljøer. Våre feller er kategorisert etter størrelse og dekningsomfang; Liten, Medium og Industri.

Vi skjønner at noen av våre kunder ønsker en lysfelle med litt mer diskré design, som kan henge i f.eks. restaurant, hoteller og barer. Anticimex har mange ulike modeller å velge mellom, og vi vil alltid forsøke å finne den løsningen som passer best for deg, med tanke på effekt, design og funksjonalitet.

Insekter kan både være til sjenanse ovenfor kunder og ansatte, samt i noen tilfeller føre til produksjonsstans. Få kontroll over de flygende insektene, kontakt Anticimex i dag.

Her finner du vårt kontaktskjema...

Velg land