Anticimex offentligjør inntreden i det amerikanske skadedyrmarkedet

Anticimex, verdens fjerde største skadedyrkontrollselskap, kunngjorde i dag sin inntreden i det amerikanske markedet med oppkjøpet av Bug Doctor Inc. i Paramus, New Jersey.

Bug Doctor, som ble grunnlagt i 1992, leverer skadedyrkontrolltjenester av høy kvalitet til både bedrifts- og privatmarkedet. Siden 1992 har Bug Doctor levert landsdekkende tjenester til kunder som ønsker humane og effektive løsninger på komplekse fugl- og skadedyrproblemer.

Stuart Aust, President og CEO i Bug Doctor, sier: "Når vår familie besluttet at tiden var inne for å selge vårt selskap søkte vi globalt for en kjøper som delte vår dedikasjon til vekst, vår dedikasjon til kvalitet og vår dedikasjon til våre folk og våre kunder. Anticimex, en ledende spesialist i forebyggende skadedyrkontroll , var vårt klare valg. De er opptatte av å skape nye og spennende muligheter for våre ansatte og vår familie, og samtidig opprettholde fokus på den høye kvaliteten som våre kunder forventer. "

Jarl Dahlfors, CEO og President i Anticimex Group, kommenterte : "Bug Doctor er et godt kjøp for oss, og deres bedriftskultur overfor både ansatte og kunder passer godt med kulturen i Anticimex, der vi kombinerer våre tiår med erfaring med de nyeste teknologiske nyvinninger for å gi våre kunder den tryggheten som kommer fra langsiktige, bærekraftige løsninger basert på deres behov. Vår visjon er å være verdensledende innen forebyggende skadedyrkontroll : det er flere svært gode skadedyrkontrollselskaper i USA enn noe annet sted i verden, og vi er begeistret for vår fortsatte vekstutsikt i dette viktige markedet ".

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Jarl Dahlfors, konsernsjef i Anticimex Group, +46 70-60 72 051, Jarl.dahlfors@anticimex.com

Stuart Aust, CEO og President i Bug Doctor Inc., 1-800-825-1151, stuart@bugdoctorinc.com

Rådgiver

Lance Tullius fra Tullius Partners har representert og har vært finansiell rådgiver for Bug Doctor, Inc.

Om Anticimex
Anticimex er det moderne skadedyrkontrollselskapet. Gjennom forebygging, ny teknologi og bærekraftige løsninger møter vi de nye kravene for sunne miljøer for både enkeltpersoner og selskaper over hele verden. Grunnlagt i Sverige i 1934, opererer Anticimex i dag i 17 land og har ca 4000 ansatte. Totale inntekter i 2015 utgjorde ca $ 450 millioner.

Velg land