Desinfisering mot Coronavirus

Vi hjelper deg med å stoppe smittekilden!

Anticimex går aktivt inn i kampen mot Coronaviruset! Det skjer ved desinfisering av lokaler, hvor coronasmittede har oppholdt seg.


Vårt desinfiseringsmiddel gjør det mulig å desinfisere store områder på kort tid, og oppnå maksimal effektivitet og minimal driftsstans for din virksomhet.

Desinfiseringen skjer ved hjelp av tåkesprøyting

Med en serie av spesielle sprøyter og et middel for å drepe coronaviruset, vil Anticimex sikre at infiserte rom kan brukes raskt igjen.

Metoden består av sprøyting av fine partikler som først flyter i luften og deretter sakte daler ned på alle overflater. Dette gjør rommet fuktig slik at desinfiseringsmiddelet kan fungere. På den måten når middelet alle overflater. Også der det er vanskelig å få tilgang til.

Dette sikrer at overflatene blir fuktige i en kort periode etter behandlingen. Denne perioden er der desinfeksjonsmiddelet aktiveres og overflaten må tørke.

Hvordan fungerer det?

 • Forberedelser
  Etter en rekke forberedelser går teknikerne inn i rommet som skal behandles. De er utstyrt med nødvendig verneutstyr og sertifiserte verktøy
 • Behandling
  Virkestoffet sprayes inn i rommet
 • Etter sprøytingen
  Teknikeren forlater rommet
 • Virketid
  Stoffet må virke i minst en time
 • Ventilasjon / utluftning
  Forsikre deg om at rommet er godt ventilert. Teknikeren vil guide deg
 • Du kan bruke rommet igjen

Vi kan blant annet desinfisere: Kontor, Sykehus, Skole, Barnehage, Hotell, Kjøpesenter, Lager, Omsorgssenter, Boliger, Offentlige områder

Velg land