Anticimex overtar ISS Skadedyrservice

Anticimex har overtatt ISS Skadedyrservice og deres tjenester innen skadedyrkontroll og matvaretrygghet. Selskapet har nå nesten 300 ansatte over hele Norge og arbeider med mattrygghet, skadedyrkontroll, brannforebygging og bygningsinspeksjoner.

– Med dette oppkjøpet styrker Anticimex sin markedsposisjon ytterligere i Norge, og det betyr mye for videreutviklingen av våre produkter og tjenester. Ekstra hyggelig er det at det skjer samtidig som vi feirer vårt 40-årsjubileum i Norge, sier administrerende direktør Thomas Hilde i Anticimex Norge.

Anticimex overtar også skadedyrselskapene til ISS i Australia, Østerrike, Belgia, Danmark, Tyskland, Italia, Nederland, New Zealand, Portugal, Spania og Sveits. Kjøpesummen er to milliarder danske kroner.

Totalt vil Anticimex ha over 3000 ansatte i 14 land. Omsetningen til selskapene som nå er slått sammen, var i fjor 3,2 milliarder svenske kroner.

Anticimex er en europeisk servicebedrift som ble grunnlagt i Sverige i 1934.

– I begynnelsen drev Anticimex kun med skadedyrkontroll. Gjennom årene har vi utvidet virksomheten, og i dag er Anticimex et bredt serviceselskap. Vi er markedsledende innen de fleste områdene vi arbeider med, sier Thomas Hilde.

Velg land