Anticimex fuglesikring

Fugler er vakre ute i naturen, men dessverre slår de seg ofte ned på steder hvor de gjør mer skade enn nytte for seg. Anticimex fuglesikring består av effektive løsninger som hindrer fugler i å slå seg ned, uten å skade dem. De er også mest mulig usynlige for ikke å forstyrre arkitekturen. Løsningene tilpasses etter plass og behov, og kan f.eks. bestå av nett, pigger, vaier, lyd eller el-lister.

Fugler kan forårsake store skader

I byer er fugler et kostbart problem når de smusser ned steder med deres etsende avføring, rive opp søppel og forstyrre mennesker. Deres avføring kan spre midd og bakterier som Salmonella, og mange opplever også ubehag når det er samlet store mengder av fugler på samme sted.

Sikre din eiendom mot fugler

Det føles godt når en bygning er beskyttet mot fugler, fordi nedløpsrør, takrenner, ventilasjon og skorsteiner kan tettes med avføring og materialer fra reir. Avføring fra fugler kutter også levetiden på tak og fasader, fordi den avgir og binner fuktighet som kan skape store konsekvenser og kostbare problemer i fremtiden. For et selskap ser det ille ut at bygningen er forurenset av fugleskitt, mens for restauranter kan fuglenes nærvær bety at man mister gjester.

Vår prosess for fuglesikring inkluderer:

Inspeksjon

Vi foretar en inspeksjon for å identifisere fuglearter, hvor fuglene bosetter seg, omfanget av problemet og skaden som fuglene kan forårsake.

Tilpasset løsning

Vi presenterer de løsningene som best beskytter ditt miljø.

Installasjon

Våre teknikere er vant til å jobbe i høyden. De tar hånd om både installasjon og kontroll av løsningene.

Serviceavtale

Vi tilbyr også årlig inspeksjon som inkluderer service og kontroll for å sikre at installasjonene fungerer som de skal.

Noen av våre metoder mot fugler

Pigger

På grunn av sin fleksibilitet og størrelsesvariasjon kan piggene brukes på forskjellige type overflater, for eksempel skilt, takfester, hustak osv. De forhindrer fugler i å lande og bygge reir uten å skade dem.

Nett

Nett er en langvarig, sikker og økonomisk måte å beskytte et område på, for eksempel atrium, undersiden av takutstikkeren og åpne plasser der fuglene ikke er ønskelig.

Vaier

Tynne, diskre vaiere som forhindrer fuglene i å lande og bygge bopel. Vaierne kan monteres i en eller flere rader og fungerer på nesten alle overflater. De er spesielt egnet for vinduskarmer og lister.

El-lister

El-lister er en svært effektiv metode som bruker strømpulser. Konstruksjonen er harmløs for mennesker og dyr, men oppfattes som ubehagelig for fuglene, noe som gjør at de unngår å slå seg ned.

Vil du ha hjelp med fuglebeskyttelse?

Ta kontakt dersom du er interessert i Anticimex Fuglesikring. Vi er glade for å kunne hjelpe.

Velg land