Anticimex blir enda grønnere

Anticimex ble nylig ISO-sertifisert etter den internasjonale standarden for miljøstyring. – Vi er stolte av sertifiseringen og skal levere enda grønnere løsninger til våre kunder framover, sier adm. dir i Norge Rasmus Bokvist.

Anticimex i Norge har blitt miljøsertifisert innen områdene skadedyrkontroll, mattrygghet, brannvern og boliginspeksjoner.

Miljøstandarden Anticimex har blitt sertifisert i henhold til, ISO 14001:2015, bidrar med systemer for å redusere organisasjonens negative effekt på miljøet. Anticimex er det eneste selskapet i skadedyrsbransjen i Norge som har denne miljøsertifiseringen.

– Innen skadedyrbekjempelse har Anticimex i mange år utviklet løsninger der vi bruker mindre kjemikalier og gift. Et godt eksempel er giftfrie, digitale rottefeller som nå er i ferd med å revolusjonere skadedyrbekjempelsen her i landet, sier Rasmus Bokvist, administrerende direktør i Anticimex Norge.

Han mener Anticimex går foran i bransjen på en rekke områder. Med det nye miljøstyringssystemet blir kvalitetsforbedringer og arbeid med å finne grønnere løsninger satt i system.

Bokvist mener sertifiseringen viser alle ansatte i Anticimex retningen selskapet ønsker å gå i framover.

– Skadedyrsbransjen har tradisjonelt vært en problematisk bransje med tanke på bruk av giftige og miljøskadelige substanser, sier Bokvist. – Men ved å jobbe godt med alternative løsninger over tid har vi i Anticimex klart å oppnå mye, og det skal vi fortsette med framover. Vi er allerede bransjeledende på giftfrie løsninger, og vårt mål er å fortsette å heve standarden for hvor gode man kan være på miljøvennlig skadedyrbekjempelse.

Anticimex er ISO-sertifisert av det internasjonale sertifiseringsnettverket iQNet og Nemko AS.

Les mer om Anticimex Kvalitet og miljø her...


Bilde: Adm. dir Rasmus Bokvist og Kvalitets- og miljøansvarlig Siri Lundsett


For flere opplysninger, kontakt adm. dir. Rasmus Bokvist i Anticimex Norge, mobil 482 37 749, e-post rasmus.bokvist@anticmex.no.

Velg land