Myter om skadedyr

Blogg artikkel

1. Skadedyr er bare tiltrukket av skitne hjem

Fleip!

Selv et rent hjem kan ha skadedyrsproblemer. Alle skadedyr, inkludert kakerlakker, maur og gnagere, krever tre grunnleggende behov: mat, vann og ly. Ditt hjem kan gi alle disse behovene uavhengig av hvor rent hjemmet ditt er.

2. Ost er det beste agnet å bruke på musefelle og rottefeller

Fleip!

Mus og rotter er tiltrukket av de fleste matvarer, inkludert ost, men det er ikke den foretrekkende matkilden. Blant favorittene deres finner vi ofte nøtter, frø og peanøttsmør.

3. Veggedyr finnes kun på hoteller og vandrerhjem

Fleip!

Du kan finne veggedyr på hoteller, vandrerhjem og generelt andre overnattingssteder, men veggedyr er kjent for å være blindpassasjerer i bagasjen, og det er oftest slik de kommer inn i huset ditt. Innenfor hjemmets fire vegger finner du de som oftest i sømmen på madrassen din, langs gulvlistene, i nattbord, og andre mørke gjemmesteder rundt soverommet. Imidlertid er ikke deres gjemmesteder begrenset til soverommet, så kan også finne dem i stuen og andre områder.

4. Naturlige oljer er et effektivt middel for å bekjempe skadedyr

Fleip!

Studier har vist at effekten av naturlige oljer som bekjempelsesmiddel bare er kortsiktige løsning. Profesjonell skadedyrkontroll tar hensyn til arten av skadedyret, deres vaner og habitat. Våre produkter og metoder brukes av profesjonelt trente teknikere som spesifikt målretter seg mot skadedyr uten å påvirke familie eller kjæledyr.

5. Insektspray fra dagligvarebutikker kan løse skadedyrproblemet mitt

Det avhenger av…

På samme måte som naturlige oljer kan insektspray fra dagligvarebutikker være en effektiv måte å bli kvitt problemet, og være en kortsiktig løsning. Uten kunnskap om bekjempelse av skadedyr kan feil bruk av insektspray være med å påvirke helsen til mennesker og dyr, derfor anbefaler vi alltid å ta kontakt med fagfolk for enten å få tips til hvordan du selv kan løse problemet mest effektivt og sikkert, eller få hjelp til å ta hånd om problemet. Våre teknikere har gjennomgått en omfattende opplæring, har riktig produkter og utstyr, og prioriterer alltid kundens helse før de setter i gang med en effektiv skadedyrbekjempelse.

Hvis du lurer på andre ting eller myter rundt skadedyr, er du velkommen til å fylle ut skjemaet under for å få svar på det du måtte lure på. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig!

Velg land