Fuglesikring

Skader bygninger og gjenstander

Fugler som befinner seg på feil steder kan føre til omfattende skader. Statuer, balkonger, skilt, kjøretøy og fasader kan skjemmes av avføringen deres, som forårsaker korrosjon, misfarging og forstyrrelser, i tillegg til å gi bedrifter et dårlig rykte.

Ikke bare kan kostnadene til renhold og reparasjoner være høye, men kulturarven vår, f.eks. dekorasjoner og statuer, kan også bli skadet av avføringen til fugler. Fugler kan også utløse alarmer som styres av fotoceller og infrarødt lys, noe som forårsaker falske og kostbare utrykninger.

Les mer: Må beskyttes mot måker

Kan være smittebærere gir husrom til andre skadedyr

I tillegg er mange fugler bærere av en rekke bakterier og parasitter, og kan spre smittsomme sykdommer, som for eksempel salmonella, fugleinfluensa og psittakose. Reir og hekkeplasser inneholder ofte lopper, lus, stor melbille og andre skadeinsekter, som deretter kommer seg videre inn i bygninger.

Fuglesikring

Anticimex Fuglesikring er en tjeneste som integrerer effektive metoder og tilpassede løsninger som hindrer fugler i å slå seg til ro eller komme inn i bygninger gjennom åpninger i fasadene. Tjenesten vår bidrar til å forebygge skader og unngå helseproblemer som forårsakes av fugler. Våre løsninger er utviklet for å passe inn i arkitektur og bygningsdesign på en minst mulig påtrengende måte.

Vårt fokus er å sikre bygninger eller bestemte områder ved hjelp av ulike metoder for å hindre at fugler slår seg ned eller i å finne områder der de kan bygge rede og legge egg. Alle våre løsninger er basert på at fuglene ikke skal komme til skade.

Metoder mot fugler

Fugler er smarte og lærer fort, derfor er ikke flyvende fugleskremsel som Scarybird et optimalt produkt på sikt for å skremme vekk fugler. En fugleskremmer bør derfor være et produkt som gjør at det ikke er mulig for fugler å oppholde seg der, her er noe av de vanligste produktene vi bruker for å bli kvitt fugler:

Vi skreddersyr fuglesikringsløsning for deg

Kontakt oss gjonnom kontaktskjemaet eller linken under, så får du tilbud med pris på tiltak for å sikre ditt bygg mot fugler og profesjonell hjelp med å gjennomføre dem.


Velg land

    ring oss 41 41 41 28