Vestfold og Telemark

Ta kontakt i dag

Den gode hjelper

Når du tegner avtale med Anticimex får du en samarbeidspartner som støtter din bedrift på en systematisk og effektiv måte slik at dere unngår problemer i fremtiden,

Dyktige fagfolk

Anticimex har 400 ansatte fordelt på 18 kontorer i 5 regioner over hele landet, og våre skadedyrbekjempere, næringsmiddelkonsulenter og boliginspektører har alle spesialkompetanse innenfor sitt fagfelt. Anticimex er opptatt av å levere jevn kvalitet, og for å sikre at dette gjennomføres er det egen opplæring og kalibrering av alle ansatte.

Miljø

Vårt arbeid forebygger og beskytter miljøet for skadelige organismer. Derfor ønsker vi også å ta vare på naturen og omgivelsene i det daglige. Vi har i flere år jobbet iherdig med alternative løsninger og har klart å redusere volumet av giftstoffer. Vi er også stolte av at selskapet i 2017 har blitt miljøsertifisert etter standarden ISO 14001.

En viktig del av vår miljøsatsing er konseptet Anticimex Smart, giftfri skadedyrkontroll som består av feller og detektorer som overvåker din virksomhet 24/7.

Hvorfor velge Anticimex?

  • Du får besøk av en erfaren, lokal tekniker
  • Du får gode råd til hvordan du unngår problemer i fremtiden
  • Du får en effektiv avtale til en fornuftig pris
  • Du får en leverandør som er bransjeledende på teknologi og miljø
  • Du får totalleverandør innen skadedyrkontroll og mattrygghet

Velg land