Go to main content

Mattrygghet

Hva er mattrygghet – og hvem gjelder det for?

Mattrygghet dreier seg om å forebygge at matvarer forurenses av bakterier, allergener, fremmedlegemer eller kjemikalier. Dette gjelder alle ledd i verdikjeden – fra produsent og transportør til butikk og restaurant.

Virksomheter som omfattes:

  • Restauranter og kafeer
  • Hoteller og catering
  • Storkjøkken og kantiner
  • Dagligvare og spesialforretninger
  • Næringsmiddelproduksjon
  • Bakerier og konditorier

Alle disse aktørene må ha gode rutiner for hygiene, temperaturkontroll, renhold, avfallshåndtering og sporing av varer.

Sikre trygg mat i din bedrift med Anticimex

Vil du gjøre det enklere å sikre mattryggheten – og samtidig stille sterkere ved tilsyn?
Ta kontakt med Anticimex i dag for en uforpliktende vurdering av dine rutiner og behov. Vi hjelper deg å gjøre mattrygghet til en konkurransefordel.

Velg land