Brannvern

Hvilke brannfarer finnes på din arbeidsplass?

Anticimex tar brannsikkerhet på alvor. Her får du noen tips til hvordan du kan minske risikoen for dyre og ødeleggende brannskader, slik at du forhåpentligvis slipper at brannvesenet rykker ut til din arbeidsplass.

Hvem er ansvarlig for riktig brannvernarbeid? Vi har alle vårt ansvar for å hindre branner og ulykker i å oppstå.

Minske risikoen med riktig opplæring
Brannslukking er ingen lek, med riktig opplæring kan dine medarbeidere ha den erfaringen som trengs til å bruke en brannslukker. Dine ansatte må også kjenne alle rømningsveier og vite om årsaker til hvordan brann oppstår og hvordan de kan hindre branntilløp.

Hold orden!
For å opprettholde en brannsikker arbeidsplass er det viktig å ha sunn fornuft og å være klar over farene for brann i din bedrift. Orden og ryddighet er et godt motto.

Det kan allikevel være lurt å hente inn ekstern hjelp som kan se virksomheten din med nye øyne og hjelpe med å kartlegge din bedrifts behov slik at alle ansatte føler seg trygge om en nødsituasjon skulle oppstå.

Ansvar
Både eier og bruker av et brannobjekt har sine ansvarsområder når det kommer til brannsikkerheten. Forskriftene ligger på Lovdata.no.

Langsiktig arbeid som forebygger
Forebyggende arbeid bygges opp over lengre tid og gir trygghet for dine medarbeidere. Store verdier og menneskeliv kan spares om din bedrift tar ansvar i dag.

Har du utstyret i orden?

Frityr- og stekeolje utgjør en betydelig brannrisiko. Ta kontakt i dag om du ønsker uforpliktende tilbud på Automatisk slokkeanlegg i dag!


Velg land